Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

CU TERENUL ÎN CAP – CS Minaur, umilită acasă de SCM Râmnicu Vâlcea

Publicat cu

pe

Etapa a 13-a a Ligii Florilor a adus o mare umilință pentru CS Minaur în meciul de pe teren propriu cu SCM Râmnicu Vâlcea. Vâlcencele „le-au dat cu terenul în cap” băimărencelor, învingându-le la 16 (!) goluri diferență.

N-a fost nevoie de prea mult timp pentru a vedea care este raportul de forțe în acest meci, SCM Râmnicu Vâlcea acumulând încă din min. 14 un avantaj de șase goluri (4-10). În jocul gazdelor a fost un adevărat „concurs” de pase greșite, forțări în atac și ratări de pe semicerc, toate aceste gafe fiind speculate prompt de oaspete, pentru care japoneza Asuka Fujita, fosta jucătoare a echipei CS Minaur, a marcat la foc automat, contabilizând la final 15 (!) goluri. Nici portarii băimăreni nu și-au ajutat echipa, Pandzic și Enache având, împreună, în prima repriză zero (0) intervenții!

Până la urmă a fost un bun antrenament cu public pentru SCM Râmnicu Vâlcea, care și-a mai refăcut moralul cu această ocazie, iar suporterii băimăreni au plecat foarte dezamăgiți de la sală, nu înainte de a scanda demisia antrenorului Raul Fotonea. Se știe că fetele de la Minaur nu sunt cu salariile la zi, dar totuși trebuie să încerce, pe cât se poate, măcar să-și respecte statutul de handbaliste.

CS Minaur Baia Mare – SCM Râmnicu Vâlcea 24-40 (9-18)

CS Minaur: Pandzic (o intervenție), Enache (3 intervenții) – Ujkic 2 goluri/5 aruncări, Vukajlovic 2/2, Tănasie 4 (3 din 7m)/6, Kerekes, Vujovic 0/1, Carneiro 2/5, Tudor 0/3, Popescu 1/2, Țîrle 0/2, Cavlovic 3/3, Cazanga 2/5, Borș 4/7. A. Popa 3/3, Mițicuș 1 (din 7m)/2. Antrenori: Raul Fotonea, Andrei Popescu și Daniel Apostu.

SCM Râmnicu Vâlcea: Hosu (13 intervenții), Roch – Ianăși 2/3, Hansson 8/9, Coman 1/1, Elghaoui 5/6, Levchenko, Klikovac, Băcăoanu, Asanin, Bucur 4/7, Florică, Glibko 5 (4 din 7m)/11, Fujita 15 (4 din 7m)/16, Dăscălete. Antrenori: Bent Dahl și Daniela Joița.

Aruncări de la 7m: 4-5, transformate 4-4 (a ratat Glibko). Minute de eliminare: 12-16. Raluca Dăscălete a văzut cartonașul roșu (min. 51) pentru trei eliminări de 2 minute.

 

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate