Connect with us

ACTUALITATE

CULTURAL – TAKEOVER DAY 2024, ediția II, la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș

Publicat cu

pe

Dacă ai între 16 și 25 de ani și vrei să afli cu ce se ocupă de fapt “oamenii de la muzeu”, acum ai ocazia! De Takeover Day, TU preiei atribuțiile celor de la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș.

”Vrei să ții o prelegere pe o temă de istorie locală cu posibilitate de publicare după? Ți-ai dorit întotdeauna să descoperi ce comori se ascund în depozitele noastre și să le scoți la lumină într-o expoziție? Atunci COMPLETEAZĂ formularul accesibil prin link-ul de mai jos până la data de 14 iulie și înscrie-te în program. Atenție! Locurile sunt limitate, maxim 10 participanți. Rezultatele selecției vor fi anunțate în data de 15 iulie.

Pentru îndeplinirea misiunii, vei avea parte de mentorat din partea noastră (dar și a unor prieteni-surpriză) precum și acces la resursele muzeului”, transmite instituția de cultură.

Calendarul de desfășurare:

28 iunie – 14 iulie: Perioadă de înscriere
15 iulie: Anunțarea rezultatelor selecției
19 iulie: Întâlnire de grup inițială, la sediul muzeului
20 iulie – 15 august: Perioadă de pregătire (cercetare, documentare etc.)
16 august: Takeover Day 2024! Prezentarea produsului tău către public.

”Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș face parte dintre cei peste 1000 de semnatari din întreaga lume ai Manifestului Kids in Museums pentru accesibilizarea muzeelor! În acest sens, ne (re)angajăm să fim primitori, accesibili tuturor, să ne aducem aminte că familiile vin în multe forme, să fim comunicativi și, mai ales, să fim activi în comunitatea noastră. Printre ceilalți semnatari se numără muzee precum British Museum, Victoria&Albert Museum sau Rijksmuseum. Deocamdată, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș este singurul semnatar din România”, mai arată Muzeul. https://docs.google.com/…/1FAIpQLScsoeqVoSDEe7…/viewform

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate