Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

CULTURISM ȘI FITNESS – Rezultate foarte bune obținute de CS Gold Star Baia Mare la Cluj

Publicat cu

pe

Rezultate foarte bune obținute de sportivii CS Gold Star Baia Mare la Campionatul Național de Culturism, Fitness și Fitness Challenge, care s-a desfășurat în perioada 15.05-19.05 la Cluj, BT Arena. Clubul Sportiv Gold Star Baia Mare a fost reprezentat de 2 sportivi și anume Niculae Cătălin, care a obținut locul I la categoria Men Physique 40-44 ani
și Niculae Andreea, locul I la Bikini Masters 40-49 ani. Cei doi sportivi au obținut și locul 2 la categoria Fit Pairs Masters.

„La această competiție au participat un număr de 53 de cluburi. Pe parcursul desfășurării evenimentului au evoluat pe scena un număr de peste 800 de sportivi. Organizarea a fost de excepție, oferind pe parcursul celor 4 zile de competiție un adevărat spectacol celor prezenți. A fost o organizare la cel mai înalt nivel, fapt confirmat și de către Președintele Federației Internaționale, Rafael Santonja, pe care FRCF a avut onoarea de a-l avea ca oaspete. În aceeași locație s-a desfășurat, în perioada 17.05 -18.05, și Romanian International Grand Prix.

Următoarea competiție este Cupa României, care va avea loc în perioada 05.09-06.09, la Sibiu. În ce privește prezența României la competitiile internaționale, urmează în luna iunie Campionatul Mondial de cadeți, care se va desfasura in Serbia, iar în toamnă avem Campionatele Mondiale de seniori, juniori și masters, care se vor desfășura în Iran și Japonia. Sincere felicitări organizatorilor și sportivilor!!”, a declarat, pentru 24news.ro, Monica Mureșan, președintele Federației Române de Culturism și Fitness.

Adăugăm 4 locuri I – Campioane Naționale la Fitness la categoria de vârstă – 8 ani – Matan Zeea 12 ani – Verdeș Antonia 14 ani – Foltoș Simina 15 ani – Tatar Georgiana, 3 locuri III 9 ani – Gherghel Ema 10 ani – Horvat Natalia 11 ani – Codroiu Alysa, 2 locuri IV 7ani – Căpîlnean Azaria 9 ani – Mare Maria, un Loc VI 8 ani – Oniga Amelia. La Fitness Challenge 2 locuri II – Mațan Zeea și Verdeș Antonia (C.S Red & Black Dance & Fitness). Mai spunem doar că Ovidiu Cozma a adus 2 medalii de argint (Ovi Gym).

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate