Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

CUPA ROMÂNIEI – Înfrângere la scor suferită de Progresul Șomcuta Mare în deplasare cu Sticla Arieșul Turda

Publicat cu

pe

Progresul Șomcuta Mare este ca și eliminată din faza regională a Cupei României la fotbal, după ce a fost surclasată în deplasare de Sticla Arieșul Turda, în primul meci din Grupa 1 a Regiunii 2, din care mai face parte Bihorul Beiuș (jud. Bihor).

Sticla Arieșul Turda – Progresul Șomcuta Mare 7-1 (4-1). Au marcat: Vereș 3, 69, Buran 7, Cîrgea 36, Busuioc 71, 81, E.Radu (90) / Pop (44)

Sticla Arieșul Turda: Pîrv – R.Moldovan, Berkeczi, Ciava, Csulak, Cîrgea, Neagu, Vereș, Busuioc, Buran, Muntean. Au mai jucat: N.Moldovan, Radu, Sânpetrean

Progresul Șomcuta Mare: Lovasz – Zete, Pop, Cormoș, Mureșan, Bokor, Mărieș, Maxim, Fodor, Bîrcea, Pop. Au mai jucat: Juhasz, Jiztac. Antrenor Mircea Dan (statistică turdanews.ro)

În această fază a Cupei României la fiecare meci se execută și lovituri de departajare, acesta fiind primul criteriu de departajare în caz de egalitate de puncte între cele trei echipe din grupă. Sticla Arieșul Turda s-a impus și la acest capitol cu 8-7.

Progresul Șomcuta Mare va mai juca cu Bihorul Beiuș acasă, în data de 17 iulie. Pe 13 iulie este programat meciul dintre Bihorul Beiuș și Sticla Arieșul Turda. Partidele se dispută de la ora 18.

În Grupa 2 din Regiunea 2 vor evolua reprezentantele județelor Satu Mare (Talna Orașu Nou), Bistrița-Năsăud (Silvicultorul Maieru) și Sălaj (Someșul Someș-Odorhei).

Finala Regiunii 2 se va disputa, pe 20 iulie, între câștigătoarele grupelor 1 și 2, pe terenul câștigătoarei Grupei 2.

Marius CÎMPIAN

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate