Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

CUPA ROMÂNIEI (RUGBY) – Un nou episod din duelul Baia Mare-Timișoara

Publicat cu

pe

CSM Știința Baia Mare și SCM-USAMVB Timișoara se întâlnesc sâmbătă, 2 aprilie, în finala Cupei României la rugby. Partida se va disputa, de la ora 12, pe stadionul Arcul de Triumf din București și va fi transmisă, în direct de postul de televiziune TVR 1. 

Întâlnirea, amânată de anul trecut, reprezintă un nou episod din duelul dintre cele două formații, între care există o mare rivalitate, care au dominat în ultimii ani rugbyul românesc.

Declarații oferite de reprezentanții celor două formații la conferința de presă organizată azi de Federația Română de Rugby (www.rugbyromania.ro).

Vlad Neculau, căpitan SCM-USAMVB Timișoara: „Suntem entuziasmați, motivați, hotărâți să facem un meci bun și să câștigăm. Cred că va câștiga echipa care va face cele mai puține greșeli.”

Valentin Calafeteanu, antrenor SCM-USAMVB Timișoara: „Mâine se pune în joc primul trofeu din acest an, pe care și-l doresc ambele echipe. Indiferent cine va fi câștigătoarea, important e că rugbyul românesc va avea de câștigat. Pentru noi e inedit să disputăm finala chiar la început de sezon, am încercat în acest presezon să ne organizăm niște meciuri de pregătire, însa fără succes. Nu avem scuze pentru mâine, trebuie să oferim maxim, fiecare dintre noi știe ce înseamnă o astfel de partidă.”

Ovidiu Cojocaru, căpitan CSM Știința Baia Mare: „Ne-am pregătit intens, sperăm ca anul acesta să aducem acasă Cupa României, să păstrăm pentru încă un sezon trofeul. Nu pot spune că am avea ceva în plus față de Timișoara,cred că mâine va câștiga echipa mai decisă și mai dornică.”

Eugen Apjok, antrenor CSM Știința Baia Mare: „Din motive deja binecunoscute, acest meci nu s-a putut disputa la data programată, la sfârșitului anului trecut. Asteptăm această finală de atunci, ne vom bucura de ea și sperăm să ne bucuram și de victorie. E diferit să începi sezonul cu o finală, îți trebuie meciuri ca să îți intrii în formă, vor fi erori care peste 2 luni, după mai multe jocuri, mai mult ca sigur că vor fi eliminate. Cu siguranță va fi un meci disputat, vom vedea pe cine avantajează mai mult această amânare a lui.”

Actualitate

YHP Logo