Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

DE INTERES – Ministerul Economiei va acorda finanţări de 200.000 euro pentru proiectele de investiţii private din staţiunile balneare şi balneoclimatice

Publicat cu

pe

Ministerul Economiei, Antreprenoratului şi Turismului a anunţat, joi, că va acorda finanţări nerambursabile operatorilor economici din staţiunile balneare şi balneoclimatice care doresc să realizeze investiţii în infrastructura turistică, balneară, culturală, sportivă şi de agrement, în limita unui plafon de 200.000 euro. Sumele alocate programului pentru anul în curs sunt în valoare de 15 milioane lei.

”Ministerul Economiei, Antreprenoratului şi Turismului va acorda finanţări nerambursabile operatorilor economici din staţiunile balneare şi balneoclimatice care doresc să realizeze investiţii în infrastructura turistică, balneară, culturală, sportivă şi de agrement, în limita unui plafon de 200.000 euro. Schema de minimis şi procedura de aplicare a acesteia au fost publicate joi, 17 august, în Monitorul Oficial”, anunţă ministerul.

Sprijinul financiar de la bugetul de stat, în cuantum de maximum 50% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului, exclusiv TVA, are rolul de a contribui la creşterea calităţii serviciilor turistice şi conexe din destinaţii, fiind acoperite inclusiv cheltuieli aferente formării profesionale a personalului angajat în domeniul HoReCa.

Sumele alocate programului pentru anul în curs sunt în valoare de 15 milioane lei.

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo