Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

DE NEOPRIT – Maramureșeni sub influența alcoolului, la volan

Publicat cu

pe

Polițiștii din Ocna Șugatag, Sighetu Marmației, Baia Sprie și Borșa au identificat la volanul unor autoturisme patru bărbați cu vârste cuprinse între 32 și 64 de ani din Giulești, Sighetu Marmației, Baia Sprie și Borșa, conducând sub influența băuturilor alcoolice.

„Etilotestele au arătat valori între 0,41 și 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care le-au fost recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei din sânge. Unul dintre aceștia s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, iar ceilalți pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
Vineri seară, polițiștii din Baia Sprie, au observat în localitatea Tăuții de Sus un autoturism, care a efectuat o depășire neregulamentară prin încălcarea marcajului longitudinal continuu, fapt pentru care au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire. Conducătorul auto și-a continuat deplasarea spre municipiul Baia Mare, motiv pentru care polițiștii l-au urmărit, folosind semnalele acustice și sonore din dotarea autospecialei, fiind identificat la stația de alimentare de pe strada Vasile Lucaciu. La volan se afla un bărbat de 48 de ani din Tăuții de Sus.
Din verificările efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul. De asemenea, acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informează reprezentanții IPJ Maramureș.

Actualitate

YHP Logo