Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

DE ZIUA COPILULUI – Biblioteca Județeană Baia Mare și-a premiat cei mai mici cititori

Publicat cu

pe

În fiecare an, cu ocazia zilei de 1 Iunie, la Serviciul Împrumut carte pentru copii şi tineret, din cadrul Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” Baia Mare sunt premiaţi cei mai mici cititori ai bibliotecii, pentru plăcerea pe care o au de a citi.
10 copii care iubesc poveştile, benzile desenate, cărţile de cultură generală sau de aventură sau cele cu prinţi şi prinţese au fost recompensaţi, în cadrul celei de-a XXX-a ediţii a concursurilor „Cel mai bun cititor al Serviciului Împrumut carte pentru copii şi tineret ” şi „Cel mai fidel cititor al Serviciului Împrumut carte pentru copii şi tineret”. Concursurile se desfăşoară pe categorii de vârstă, de la preşcolari până la şcolari mari, ţinând cont de calitatea şi cantitatea lecturii, şi de disciplina de cititor (restituirea la timp şi în bune condiţii a documentelor de bibliotecă).
„Copiii premiaţi au fost: cel mai fidel cititor Maria Ionescu, cel mai fidel utilizator – Compartiment Ludotecă, Emma Zetea, cei mai buni cititori: preşcolari: Andra Vaşvari, Carla Podină; Şcolari mici: Vlad Balea, Ingrid Bartha, Levi Mura; şcolari mari: Mihai Miholca, Luca Mura şi Alexandru Stan.
Copiii premianţi au fost felicitaţi de conducerea Bibliotecii Judeţene şi răsplătiţi cu diplome şi cărţi potrivite vârstei lor”, informează reprezentanții Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” Baia Mare.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate