Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

DE ZIUA MEDIULUI – Campanie de colectare a deșeurilor electrice în Baia Mare

Publicat cu

pe

Municipiul Baia Mare împreună cu operatorul de colectare The Green Project lansează o amplă campanie de informare, conștientizare și colectare a aparatelor electrice vechi, defecte, nefolositoare.
Campania se desfășoară în perioada 5 iunie – 5 iulie 2023 și are 2 componente importante:

Colectarea de la domiciliu – pe întreaga perioadă a campaniei prin SERVICIUL PERMANENT DE COLECTARE adresat cetățenilor, dar și firmelor și instituțiilor publice deopotrivă. Programări se pot face apelând numărul de call center 0744 781 781 sau TEL VERDE 0800 444 800 sau completând formularul de comandă de pe https://thegreenproject.ro/comanda
Colectarea la puncte amplasate sâmbătă, 17 iunie 2023, între orele 10:00 și 15:00, în următoarele locații din Baia Mare:
o În parcul de la RFN
o Pe platoul din Piața Revoluției
o Intersecția bdul. Republicii cu str. Lupului
În plus, toți cei care doresc să se debaraseze responsabil de deșeurile electrice, au ocazia de a participa activ la o tombolă cu premii inedite și cu totul speciale. Pentru că ne dorim să răsplătim atitudinea corectă și comportamentul GREEN, premiile de anul acesta sunt:
– 1 x Bilet 2 pers. – ONE JAZZ FESTIVAL – ziua 1
– 1 x Bilet 2 pers. – ONE JAZZ FESTIVAL – ziua 2
premii oferite de Asociația ONE SOUND
– 10 x Bilet 2 pers. la spectacole – premii oferite de Ansamblul Național Transilvania
– 2 x Voucher 100 lei – cumpărături online – premii oferite de APILAND
– 5 x Blender vertical
– 5 x Mixer cu bol
Premii oferite de OIREP ECO POSITIVE
Extragerea câștigătorilor va avea loc vineri, 7 iulie, ora 15:00 la Centrul de Colectare din Baia Mare, strada Europa nr 21-23, hala 3. Lista câștigătorilor va fi postată pe site-ul thegreenproject.ro și pagina de FB https://www.facebook.com/TheGreenProject.ro

Ce înseamnă DEEE?
Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat, care nu mai sunt utilizate, intră în categoria DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice) și trebuie reciclate. Practic colectăm și reciclăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează cu baterii.
Nu știi ce să faci cu echipamentele electrice vechi sau defecte?
Noi te ajutăm să scapi de ele în mod corect și responsabil față de mediul înconjurător prin serviciul GRATUIT de preluare de la domiciliu / sediu firmă, asigurând manipularea echipamente de la ușa apartamentului / depozit firmă / instituție până la centrul de colectare.
Ai grijă de mediu și de orașul tău! Alege să respecți întreaga comunitate din care faci parte, legea și, mai ales, mediul înconjurător – colectează responsabil deșeurile electrice!

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo