Connect with us
Descarcă aplicația

NEWS

DECES – Donald Sutherland a murit. Legendarul actor din „Hunger Games” avea 88 de ani.

Publicat cu

pe

Donald Sutherland, renumit pentru rolurile sale memorabile din seria „Hunger Games” și „Ordinary People”, a murit la vârsta de 88 de ani. Vestea tragică a fost confirmată de reprezentanții săi.

Sutherland, celebru pentru interpretarea răufăcătorului președinte Snow în toate cele patru filme din seria „Hunger Games” alături de Jennifer Lawrence, a decedat joi, 20 iunie, la Miami, după o lungă boală, conform Missy Davy de la CAA, citată de revista People. În cariera sa lungă și variată, a jucat în numeroase filme remarcabile, printre care „M*A*S*H” (1970), unde l-a interpretat pe Hawkeye Pierce, și „Ordinary People” (1980). De asemenea, a avut roluri importante în „Invasion of the Body Snatchers” (1978) și în adaptarea din 2005 a filmului „Mândrie și Prejudecată”, unde a jucat alături de Keira Knightley.

În ultimii ani, Sutherland a apărut în seriale de televiziune precum „The Undoing”, „Trust” și „Swimming with Sharks”.

După moartea legendarului actor, fiul său, Kiefer Sutherland, i-a adus un omagiu emoționant. Pe Instagram, starul din „24” a declarat că tatăl său, „a iubit ceea ce a făcut și a făcut ceea ce a iubit”.

„Cu inima strânsă, vă spun că tatăl meu, Donald Sutherland, a murit. Personal, cred că este unul dintre cei mai importanți actori din istoria filmului”, a spus Kiefer pe Instagram după moartea actorului, potrivit DailyMail.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate