Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

DESTIN TRIST – Un ucrainean a fugit de război și a murit încercând să treacă Tisa

Publicat cu

pe

Lucrători din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău aflați în misiune de supraveghere a frontierei în zona de competență, au fost sesizați prin Serviciul Unic de Apeluri de Urgență 112 cu privire la solicitarea de ajutor primită de la trei persoane care traversau apa râului Tisa, din Ucraina în România, pe direcția localității Săpânța. Echipaje de poliție de frontieră și de poliție din Sarasău s-au deplasat la locul indicat, unde s-a constatat că se aflau trei persoane, una dintre ele fiind fără semne vitale. Au fost alertate două echipaje medicale de la ambulanță care au sosit la fața locului pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Cele două persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările continuă. A treia persoană a decedat, chiar dacă cele două echipaje medicale au procedat la efectuarea manevrelor specifice de resuscitare. Polițiștii au identificat cadavrul ca fiind al unui bărbat de 50 de ani din Ucraina, iar ceilalți doi cetățeni ucraineni au fost identificați ca fiind doi bărbați de 36, respectiv 38 de ani, din Ucraina”, informează reprezentanții Instituției Prefectului Maramureș.

O echipă de cercetare complexă s-a deplasat la fața locului în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo