Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

DEZAMĂGIRE – România a pierdut cu Slovacia în prima zi a Trofeului Carpați la handbal masculin

Publicat cu

pe

Slovacia a învins azi România cu 31-30 (17-18) în cel de-al doilea meci al zilei de la Trofeul Carpați la handbal masculin, care se desfășoară la Oradea. Golurile tricolorilor au fost marcate de Dan Racoţea 4, Robert Nagy 4, Tudor Botea 4, Andrei Buzle 4, Nicuşor Negru 4, Javier Humet 3, Alex Ghivil 2, Alexandru Tărîţă 2, Ionuţ Rotaru 1, Nicolae Ungureanu 1, Octavian Bizău 1.

Robert Nagy (CS Minaur) a fost desemnat cel mai bun jucător al naționalei României în acest meci.

Ținând cont că s-au întâlnit două echipe de valoare apropiată, meciul a fost echilibrat, cu răsturnări de scor. Xavi Pascual a făcut multe experimente schimbând des jucătorii, dar tot nu ne-am dat seama care ar fi cel mai bun șapte al României. Este o situație similară cu reprezentativa de fotbal, care nu are un unsprezece de bază de mai mulți ani. Sigur că au lipsit azi câțiva jucători importanți din naționala de handbal, dar per total a fost un joc mai degrabă nereușit. Situația ar fi putut fi salvată azi, într-o oarecare măsură, de Nicușor Negru, dar acesta a ratat ultima aruncare a meciului și șansa de a se executa aruncări de departajare de la 7 metru pentru a se stabili echipa calificată în finală.

Tot azi, în partida de deschidere, Egipt a învins Algeria, cu 38-27 (15-14).

Mâine, 29 decembrie, de la ora 17, România va întâlni Algeria în meciul pentru locul 3, după care Egipt și Slovacia (ora 19.15) vor juca finala Trofeului Carpați 2022.

Actualitate

YHP Logo