Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

DIN TRAFIC – Alcoolemii record depistate de polițiștii maramureșeni

Publicat cu

pe

Aproape că nu există zi fără ca polițiștii maramureșeni să nu depisteze în trafic șoferi băuți care pun în pericol pe ceilalți participanți la trafic. În cadrul activităților desfășurate pentru siguranța participanților la traficul rutier, polițiștii au depistat zilele trecute două persoane care conduceau în stare de ebrietate.
În primul caz, la intersecția Bulevardului Republicii cu Bulevardul Independenței din Baia Mare a fost depistat un bărbat de 65 de ani. La testarea cu aparatul etilotest, polițiștii au stabilit o concentrație de 0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat. Evident că bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În al doilea caz polițiștii oraşului Şomcuta Mare au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Cornului din oraș, la volan fiind identificat un bărbat de 52 de ani. În cazul acestuia testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice de sânge. Totodată, în urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că bărbatul figurează cu dreptul de a conduce anulat și nu există contract de asigurare obligatorie.
În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale și sub coordonarea procurorului se continuă cercetările în vederea luării măsurilor legale.
Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo