Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

Directorul FBI nu crede că Trump ar fi fost lovit de un glonţ în timpul tentativei de asasinat. Despre ce ar fi vorba de fapt

Publicat cu

pe

Christopher Wray, directorul FBI, nu este foarte convins că Donald Trump a fost într-adevăr lovit de un glonţ în timpul tentativei de asasinat şi se întreabă, în schimb, dacă nu a fost vorba mai degrabă de şrapnel, relatează The Guardian.

În timpul unei audieri care a avut loc miercuri la Washington, în faţa Comisiei judiciare a Camerei Reprezentanţilor, Wray le-a spus legislatorilor că nu este clar ce anume a provocat rănirea urechii lui Trump în timpul împuşcăturilor de la mitingul său de campanie din Butler, Pennsylvania, la începutul acestei luni.

Rafalele trase de un trăgător aflat pe un acoperiş de pe care se putea vedea scena unde era Trump şi mulţimea participantă au ucis un participant la miting şi au rănit alte două persoane.

„Există unele întrebări cu privire la faptul dacă este sau nu un glonţ sau e vorba de şrapnel care a lovit urechea”, a declarat Wray. „În acest moment, nu ştiu dacă acel glonţ, pe lângă faptul că a provocat zgârietura, ar fi putut ateriza şi în altă parte”, le-a spus el congresmenilor.

La scurt timp după tentativa de asasinat, Trump a declarat pe reţeaua sa socială că a fost împuşcat cu un glonţ care i-a străpuns partea superioară a urechii drepte. „Am ştiut imediat că ceva nu este în regulă, în sensul că am auzit un şuierat, împuşcături şi am simţit imediat glonţul sfâşiind pielea”, a scris fostul preşedinte. „A avut loc o sângerare abundentă, aşa că mi-am dat seama atunci ce se întâmpla”, a povestit el.

stirileprotv.ro

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo