Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

DISTINCȚIE – Ionel Bogdan a primit titlul de “Cetățean de onoare” al raionului Strășeni (Republica Moldova)

Publicat cu

pe

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a primit titlul de “Cetățean de onoare” al raionului Strășeni (Republica Moldova). Cu acest raion, județul Maramureș este înfrățit.

Mariana Dîmcenco, președinta Consiliului Raional Strășeni, i-a oferit distincția chiar în Republica Moldova.

”Dragi maramureșeni, dragi români, am avut bucuria să fiu alături de frații noștri de peste Prut, de care ne desparte doar o graniță, frați cărora trebuie să oferim sprijin și să conectăm comunitățile din punct de vedere cultural, administrativ și educațional.

Mă onorează distincția de “Cetățean de onoare” al raionului Strășeni, oferită de către Mariana Dîmcenco, președinta Consiliului Raional Strășeni, în semn de apreciere pentru parteneriatul durabil între județul Maramureș și Raionul Strășeni.

La rândul meu, am înmânat o plachetă de excelență doamnei Mariana Dîmcenco pentru implicarea activă pe care le-am demarat împreună pentru cele două comunități înfrățite. Dedic această distincție colegilor mei din aparatul Consiliului Județean, consilierilor județeni și, nu în ultimul rând, maramureșenilor pentru deschiderea cu care au privit acest parteneriat trainic”, a spus Ionel Bogdan.

24NEWSMM

Actualitate

YHP Logo