Connect with us
Descarcă aplicația

POLITICA

DOLHA NESERIOSUL – Sau cum mimezi că vrei binele orașului bătând palma cu învinșii

Publicat cu

pe

Aflăm de la nimeni altul decât Marcel Ciolacu că Mircea Dolha, fost viceprimar și primar interimar al Băii Mari, a bătut palma cu Doru Dăncuș, deci PSD. Nici măcar Dolha nu a avut curajul să ne anunțe singur despre această mutare făcută în ultimele zile de campanie. A bătut palma cu partidul din care a plecat la un moment dat, fost președinte al social-democraților băimăreni și care și-a bătut joc de el. Încă o dovadă că politica e o curvă! Rușine! A reapărut în politică ca să ce? Să fie și el acolo, printre cei mulți și insignifianți.

„Mă bucur că Mircea Dolha a înțeles miza acestor alegeri locale și s-a retras din cursa electorală pentru a-l susține pe Doru, candidat la Primăria Baia Mare. Mircea a înțeles că interesul băimărenilor este mai presus de orice și a ales cea mai bună echipă pentru municipiul Baia Mare. Sper ca și alți candidați să aleagă intersul băimărenilor în defavoarea propriilor orgolii politice. Aveți în mine un partener în dezvoltarea și modernizarea municipiului Baia Mare și a întregului județ Maramureș. Este absolut necesar ca județul să se interconecteze la întreaga regiune și acest lucru trebuie să fie prioritatea zero a noii administrații. Doar așa, veți putea atrage noi investiții, crea noi locuri de muncă și veți avea mai multe fonduri pentru creșterea calității serviciilor sociale”, a spus, înainte de alegeri, Marcel Ciolacu.
Noi l-am întreba pe Ciolacu unde a fost pe vremea lui Valer Zetea? Cel care nu a făcut nimic în 8 ani de Consiliu Județean. Suntem unul din județele care nu are autostradă, drum expres, drum de mare viteză, dar un județ pe care îl laudă toată lumea.

 

24News.ro

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate