Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

DOUĂ MECIURI ACASĂ – CS Minaur, un nou început de drum în cupele europene

Publicat cu

pe

CS Minaur debutează în ediția 2023-2024 a EHF European Cup direct în turul 2, în care va întâlni echipa Odesa (Ucraina). Așa cum era de așteptat, atât partida tur cât și cea retur se joacă în Baia Mare echipa gazdă fiind mare favorită la calificarea în faza următoare a competiției.

Primul meci va avea loc joi, 19 octombrie, de la ora 18, manșa a doua fiind programată sâmbătă, 21 octombrie, tot de la ora 18.

Ambele întâlniri vor fi arbitrate de Marija Ilieva și Silvana Karbeska (Macedonia de Nord). Delegat din partea EHF va fi Peter Eles (Ungaria).

CS Minaur ocupă în acest moment locul 3 în Liga Zimbrilor, în timp ce Odesa se află pe poziția a doua în campionatul Ucrainei.

„Intrarea spectatorilor la cele două meciuri se face pe bază de abonament sau cu bilet de intrare, în valoare de 30 lei, 25 lei, 15 lei și 10 lei. Biletele pot fi achiziționate de la sediul clubului până joi (între orele 10.00-14.00) sau în zilele de meci, de la casa de bilete a sălii (16.30-18.30). Persoanele cu dizabilității, elevii și persoanele cu vârsta peste 70 de ani au accesul gratuit”, scrie minaur.ro.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate