Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

DRAMATIC – Al doilea cetățean ucrainean găsit mort în Munții Maramureșului

Publicat cu

pe

Echipa de poliţişti de frontieră şi salvatori montani a găsit, azi la prânz, trupul fără viaţă al cetăţeanului ucrainean căutat în Munţii Maramureşului. Acesta făcea parte din grupul celor şase persoane care au trecut pe jos graniţa în România în seara de Ajunul Crăciunului, a informat, joi, directorul Serviciului Public Judeţean Maramureş Salvamont, Dan Benga, citat de Agerpres.

„Cel de al şaselea cetăţean ucrainean a fost găsit decedat de echipa mixtă formată din salvatori montani şi poliţişti de frontieră. Încercăm extracţia lui cu elicopterul cu troliu dacă condiţiile meteo din zonă permit”, a declarat Dan Benga, pentru Agerpres.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, Oana Pârcălab a precizat că trupul bărbatului a fost găsit la o distanţă de doi kilometri de locul de unde au fost salvate alte două persoane în cursul acestei săptămâni.

„La ora 13,15, echipele din teren au descoperit corpul unui bărbat fără semne vitale, la aproximativ doi kilometri de locul în care au fost salvaţi ultimii doi ucraineni”, a spus Oana Pârcălab.

Din nefericire, dintre cei șase ucraineni care au încercat să scape de război trecând granița în România, doi și-au găsit sfârșitul în Munții Maramureșului.

foto arhivă

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate