Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

DRDP CLUJ – Reparații asfaltice pe varianta de ocolire Baia Mare

Publicat cu

pe

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj a anunțat că în această perioadă execută reparații asfaltice pe timp de noapte pe Varianta de Ocolire Baia Mare, între km 5 și 7. Tot DRDP Cluj anunța că la Rohia se toarnă asfalt proaspăt.

Sperăm că DRDP Cluj va face reparații și pe DN18 legătura dintre Sighet și Vișeu de Sus, unde asfaltul dă semne de oboseală deja. Tot recent DRDP Cluj a anunțat că a avut loc deschiderea șantierului Centurii Metropolitane (TR35) Tronson 1, zona Cluj.

Lucrările au început deja pe raza Comunei Florești. Oficialii CNAIR spun că „proiectul acestei Centuri Metropolitane (Drumul Transregio Feleac) este implementat în baza unui protocol încheiat între CNAIR, Municipiul Cluj-Napoca, Comuna Gilău, Comuna Florești și Comuna Apahida. Proiectul în valoare de 112,14 milioane de lei (fără TVA) este finanțat prin Programul Transport 2021-2027 (PT)”.

„Prin lucrările de modernizare, un sector al DN1 va fi extins la 3 benzi pe sens între km 481+500 și km 483+655 (2,155 km), iar dintre aceste benzi una va fi destinată exclusiv transportului public de persoane și vehiculelor speciale (poliție, salvare, pompieri). Vor fi construite totodată o serie de poduri și pasaje pe traseul Centurii Metropolitane Cluj-Napoca și anume Podul peste Valea Gârbăului, Pasaj peste Girație și Pasaj pietonal”, anunță CNAIR.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate