Connect with us
Descarcă aplicația

Fotbal

DREPTURI PIERDUTE – TVR nu va transmite următoarele două Campionate Mondiale de fotbal

Publicat cu

pe

Lovitură pe piața media din România. Televiziunea publică a pierdut drepturile de transmitere pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2026 și 2030.

Postul TV Antena anunță cea mai importantă achiziție din istoria drepturilor de televizare pe piața din România – va transmite următoarele două ediții ale Campioantului Mondial de fotbal (2026 și 2030) – “zilele când Pământul se bucură Împreună” – cum a fost descris cel mai urmărit eveniment televizat al planetei – 5 miliarde de oameni în 2022, conform Nielsen.

„Producătorul celor mai populare showuri ale momentului în România – Asia Express, Chefi la cuțite sau Insula Iubirii – Antena este cel mai important jucător în piața drepturilor de sport premium – transmite meciurile de fotbal ale României până în 2028, în exclusivitate următorii 3 ani din Formula 1 și FIFA World Cup™ în 2026 și 2030.

În 2026 Antena va acoperi primul FIFA World Cup™ cu 48 de echipe și 104 meciuri, momentul când fotbalul traversează un continent – meciuri în SUA, Canada și Mexic.

În 2030 Antena va difuza în Romania Centenarul Mondial – 100 ani de FIFA World Cup™ – turneu care începe în Uruguay, Argentina, Paraguay și traversează oceanul pentru a emoționa din Spania, Portugalia și Maroc o lume întreagă!”, scrie a1.ro.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo