Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

DUPĂ NOUĂ ANI – Adrian Apostol s-a despărțit de CSM Știința Baia Mare

Publicat cu

pe

Aflat la final de contract, aripa Adrian Marian Apostol nu va mai juca pentru echipa de rugby CSM Știința Baia Mare din anul viitor.

„Venit in urmă cu aproape 9 ani de zile in anul 2015 de la echipa proaspăt desființantă RCJ Farul Constanța, aripa in vârstă de 33 de ani, s-a integrat rapid in colectivul echipei devenind un jucător important și de valoare al lotului nostru.
Acesta a contribuit la câștigarea celor 4 titluri consecutive (2018-2019, 2020, 2021, 2022), câștigând de asemenea și o Cupă a României in anul 2020.
Unul dintre meciurile de exceptie ale lui Adrian, a fost in sezonul 2018-2019 când băieții noștri au disputat semifinala campionatului pe terenul celor la Timișoara Saracens, atunci el reușind un hat-trick și a contribuit decisiv la calificarea echipei noastre in a 11-ea finala consecutivă.
De mentionat este faptul că Adrian a reprezentat cu cinste naționala României de 22 de ori, înscriind in total 30 de puncte (6 eseuri) pentru Stejari. A participat la 2 Cupe Mondiale (2011 și 2015), reușind să înscrie 2 eseuri împotriva Italiei intr-un meci din cadrul grupei D a Cupei Mondiale din anul 2015.
Îți mulțumim pentru aportul adus pe durata acestor ani și îți dorim mult succes in continuare!”, este anunțul făcut de CSM Știința Baia Mare.
„Mulțumesc CSM Stiinta Baia Mare pentru acești 9 ani de rugby la cel mai inalt nivel !
Pentru mine a fost un privilegiu de fiecare data când am îmbracat tricoul ZIMBRULUI Maramureșean!
Mulțumesc colegilor și staff-ului pentru suportul acordat în acești ani și pe aceasta cale le urez succes în tot ce își propun!!!
Hai Stiinta !!!”, este mesajul transmis de Adrian Apostol la despărțirea de CSM Știința Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate