Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

DUPĂ ȘASE ETAPE – Rapid București a schimbat antrenorul

Publicat cu

pe

Marius Șumudică (53 de ani) este noul antrenor al echipei Rapid București. El îl înlocuiește pe britanicul Neil Lennon, care a fost dat afară după ce giuleștenii n-au reușit să câștige niciun meci în primele șase etape din Superliga României.

„Mi s-a îndeplinit un vis! Îmi doream foarte mult să revin acasă, Giuleștiul este casa mea. Cuvintele sunt de prisos, nu am ce să spun. Nu pot exprima prin cuvinte ceea ce simt în acest moment.
Rapid este echipa pe care o iubesc. Sunt dator față de această echipă. Simt că în acest moment sunt dator să fac lucrurile așa cum trebuie și să ieșim din zona în care ne aflăm acum, să ducem Rapidul acolo unde toată lumea așteaptă. Știu că sunt așteptări.
Niciodată nu m-am ferit de genul acesta de aventuri! Sper să reușesc, este plăcerea vieții mele! Fotbalul mi-a dat tot în viață, iar eu trebuie să dau tot fotbalului! Rapidul mi-a dat tot în viață! Am fost campion cu Rapid și sper să fiu campion cu Rapid și din postura de antrenor. Acesta este visul meu”, a declarat Marius Șumudică, noul antrenor al echipei Rapid București.

Marius Șumudică a semnat pe doi ani cu Rapid și va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună și are ca obiectiv calificarea în play-off.

Marius CÎMPIAN

foto FC Rapid 1923

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo