Connect with us
Descarcă aplicația

TEHNOLOGIE

E-MAIL – Elon Musk sugerează că ar vrea să lanseze un serviciu de e-mail

Publicat cu

pe

Cel mai bogat om din lume și proprietarul X / Twitter anunță, în mod concis și fără detalii, că va lansa în viitor un serviciu de e-mail, informează News.ro.

În ultima săptămână, pe X, rețeaua socială acum deținută de Elon Musk, a răspândit o informație falsă conform căreia Google ar intenționa să închidă Gmail. Această informație a fost preluată și redistribuită de atât de mulți utilizatori, încât Google a fost nevoit să emită un comunicat de negare.

În timpul discuțiilor pe această temă, unul dintre urmăritorii lui Elon Musk l-a întrebat dacă are în plan să lanseze un rival pentru Gmail. Răspunsul lui Musk a fost scurt și laconic: „It’s coming” (Va veni).

Antreprenorul celebru nu a furnizat alte detalii, așadar nu se cunoaște în mod exact sub ce formă și cu ce facilități va fi lansat viitorul său serviciu sau când.

Cel mai probabil, acesta va fi integrat în rețeaua X, pe care Musk dorește să o transforme într-o platformă cuprinzătoare, oferind utilizatorilor acces la diverse servicii, inclusiv financiare.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate