Connect with us

ACTUALITATE

Echipa Ziarmm.ro devine Echipa 24News.ro

Publicat cu

pe

Lumea politico-administrativă din Maramureș prezintă particularități care stârnesc interesul publicului.
De-a lungul anilor, Maramureșul a fost adesea în centrul atenției din cauza numeroaselor cazuri de corupție la nivel local și județean, precum și din cauza numeroaselor deficiențe administrative care au plasat județul pe ultimele poziții în clasamentele naționale. Municipiul Baia Mare, un oraș cu potențial, pare să fie împiedicat în dezvoltare de interesele corupte ale unor politicieni.

Aceste interese nu au afectat doar dezvoltarea județului, ci și presa locală.
Din păcate, astăzi, jurnaliștii de la ziarmm resimt presiunea politică. Ciprian Dragoș, coproprietarul firmei ZiarMM SRL și membru al echipei de campanie a liderului PSD, ne-a restricționat accesul la site în urma unui articol de opinie în care am criticat comportamentul angajatorului său.

Este regretabil când un demers jurnalistic început acum peste 12 ani este spulberat de interesele politice meschine ale candidaților PSD la alegeri. Aceasta reprezintă o încălcare a principiilor democrației.
Cu toate acestea, respectăm decizia fostului nostru coleg de a se retrage din proiectul nostru, întrucât poate considera că acesta nu este la fel de profitabil.

Noi, echipa redacțională, nu ne lăsăm descurajați. Continuăm să urmăm principiile jurnalismului independent și obiectiv pe ziarul nostru https://24news.ro/.

Echipa editorială 24news.ro
Vlad Herman, Dragoș Hojda, Marius Cîmpian și Sorin Orzac.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate