Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

eDAC- Doi șoferi opriți în trafic la Borșa și Moisei

Publicat cu

pe

Doi șoferi, unul din Botoșani și unul din județul Cluj, au fost opriți de poliția de frontieră pentru control în Borșa, respectiv în Moisei. S-a întâmplat joi, 01 august a.c., când polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus, pe timpul misiunilor specifice, au oprit pentru control în trafic două autovehicule.

„Primul autoturism a fost oprit la ora 5.20, la volan aflându-se un cetățean român în vârstă de 34 de ani din județul Botoșani, iar cel de-al doilea a fost oprit la ora 23.45 și era condus de către un bărbat de 68 de ani din jud. Cluj. În ambele situații, în urma unor verificări în aplicația e-DAC, s-a constatat că șoferii au permisele de conducere suspendate”, arată ITPF Sighetu Marmației.

În cele două cazuri  poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere, urmând ca la final să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo