Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

EFECTE ALEGERI – Președintele USR renunță la funcție

Publicat cu

pe

Rezultatele slabe obținute de USR la alegerile din 9 iunie l-au determinat pe președintele acestei formațiuni politice să renunțe la funcție.

„Pentru mine, în întreaga viață, asumarea a fost un principiu de bază. Îmi asum rezultatul alegerilor și voi convoca în USR alegeri pentru un nou președinte în cel mai scurt timp.
Avem oameni și lideri puternici care pot duce mai departe această construcție. Sunt oameni precum Dominic Fritz, care a câștigat decisiv votul în Timișoara și a arătat că PSD și PNL pot fi înfrânte.
Le mulțumesc membrilor USR. A fost un efort de campanie enorm. Am făcut mii și mii de kilometri, am dus mesajul nostru în toate colțurile țării și în Diaspora. Le mulțumesc tuturor românilor care ne-au votat. Luptele cele mai importante – prezidențiale și parlamentare – continuă în toamnă”, a anunțat Cătălin Drulă, președintele USR.
Principalul favorit să preia funcția de președinte al USR este primarul Timișoarei, Dominic Fritz, care a obținut un nou mandat la alegerile de duminică.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate