Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

ETAPA INTERJUDEȚEANĂ – Rezultate excelente obținute de reprezentantele Maramureșului la concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare și Serviciilor Private pentru Situații de Urgență

Publicat cu

pe

Reprezentantele județului Maramureș la etapa interjudețeană a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență și Serviciilor Private pentru Situații de Urgență, organizată în perioada 13-15 iulie, de către I.S.U. “Avram Iancu” al județului Cluj, în municipiul Turda, au obținut rezultate excelente.

„Astfel, S.P.S.U. al S.C. Aramis Invest din Baia Mare s-a clasat pe locul I în clasamentul general, după ce a urcat pe prima treaptă a podiumului la toate probele și s-a calificat la etapa națională a concursurilor. Reprezentativa Aramis a mai obținut un loc I și un loc II, în clasamentul individual al Serviciilor Private pentru Situații de Urgență.
Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Recea s-a clasat pe locul II, în clasamentul general, iar la individual a mai obținut un loc I și un loc III.
La concursuri au participat echipaje ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență din județele Bihor, Cluj, Maramureș, Satu Mare, Sălaj și Timiș.
Echipajele s-au întrecut în trei probe: pista cu obstacole, ștafeta 4×100 de metri și dispozitivul de intervenție”, informează reprezentanții ISU Maramureș.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate