Patronii localurilor și barurilor din Maramureș și pensiunilor din restul județului, se plâng de faptul că nu reușesc să atragă și să mențină personal calificat sau...
Comercializarea de produse alimentare pregătite în bucătării personale se ridică la o valoare totală de până la 1,2 miliarde EUR pe an, adică între 15 și...
La Brașov s-a desfășurat în acest weekend o nouă ediție a „Retail & HoReCa Distribution”, singurul eveniment din România dedicat exclusiv sectorului de distribuţie în comerţul...
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a declarat, la Digi24, că TVA-ul pentru panouri fotovoltaice va fi majorat de la 5 la 9%, în timp ce cota TVA...
Creșterea TVA-ului de la 9 la 19%, începând cu anul viitor, pentru industria HORECA reprezintă una dintre măsurile Guvernului care au generat discuții extrem de aprinse...
În urma acțiunilor tematice de control si cercetarea unor reclamații, echipe de control din cadrul Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Nord-Vest (CRPC RNV) Cluj au...
Guvernul României a adoptat o serie de modificările la Codul Fiscal. Atfel, începând cu 1 august se scumpesc țigările și băuturile alcoolice, cresc taxele pentru jocurile...
Aproximativ 60.000 de turişti sunt pe Litoral în acest weekend, nu câţi şi-ar dori operatorii din HoReCa, iar în destinaţiile româneşti se resimte „marea evadare din...
Joi, 20 ianuarie 2022, s-a făcut un pas important pentru plata tranșei a doua, de 53,13% din ajutoarele de stat către restaurante, pensiuni, agenții de turism...
Federația Patronatelor din Industria Ospitalității trage un semnal de alarmă în privința în care s-a ajuns din cauza măsurilor luate de Guvern în condițiile pandemiei de...