Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

EUGEN APJOK (antrenor CSM Știința) – Atitudinea noastră și disponibilitatea la efort și sacrificiu au făcut diferența în meciul cu Dinamo

Publicat cu

pe

CSM Știința Baia Mare a învins pe teren propriu Dinamo București, cu 20-10 (17-10), în semifinalele Ligii Naționale de rugby și va juca pentru a 15-a oară consecutiv cu trofeul pe masă.

„Știam că ne așteaptă o partidă foarte dificilă, cu un adversar care, surprinzător, a reușit să se întărească după ce s-a încheiat perioada de transferuri. Țin să-mi felicit jucătorii pentru efortul depus și cred că victoria putea fi și mai clară dacă nu făceam atât de multe greșeli neforțate. Am mai redus din ele față de alte meciuri, dar în continuare greșim mult și s-ar putea să ne coste. Până la urmă a fost un meci greu, așa cum anticipam. În general semifinalele și finalele sunt foart echilibrate, este vorba doar de detalii care fac diferența.

Cred că atitudinea noastră și disponibilitatea la efort și sacrificiu au făcut diferența în meciul cu Dinamo. Aceste lucruri au făcut să putem rezistăm 80 de minute. Avem probleme, au fost trei jucători care au intrat accidentați și am avut emoții. Nu știam cât vor rezista, 5 minute, 10 minute, o repriză, de aceea am întârziat cu schimbările. Din fericire a ieșit bine. Să vedem după meciul ăsta dacă s-au agravat problemele”, a declarat, Eugen Apjok, antrenorul echipei CSM Știința Baia Mare, în exclusivitate pentru www.24news.ro.

CSM Știința Baia Mare va juca în finală cu SCM Timișoara, echipă care a învins în cealaltă semifinală jucată pe teren propriu Steaua București, cu 20-17 (8-10).

„În finală va fi mai dificil  decât în meciul cu Dinamo. Important este să reușim să ne recuperăm. Cel mai important lucru este că am ajuns să luptăm din nou pentru titlu”, a mai spus Eugen Apjok.

Finala CSM Știința Baia Mare – SCM Timișoara se va disputa duminică, 8 septembrie, de la ora 19, pe stadionul „Arcul de Triumf” din București.

Marius CÎMPIAN

Citește și

A 15-A FINALĂ CONSECUTIVĂ – CSM Știința Baia Mare luptă din nou pentru titlu, după ce a învins clar campioana Dinamo

 

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo