Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

EURO 2024 – Aproape 4.000 de români i-au încurajat pe tricolori la primul antrenament din Germania

Publicat cu

pe

Naționala României a ajuns luni în Germania, iar marți, în prima parte a zilei, a avut programată și prima ședință de pregătire.

„Antrenamentul de pe Würzburg Arena, micuțul stadion din orașul care îi găzduiește pe tricolori pe durata EURO 2024, a fost unul deschis publicului. Iar românii au răspuns prezent. Aproape 4.000 au venit să îi vadă pe jucătorii care au readus reprezentativa noastră la un turneu final după o pauză de 8 ani.
I-au aplaudat pe tricolori, au fluturat stegulețele și au strigat ”ROMÂNIAAAAA!”, urmărindu-i la lucru pe durata întregului antrenament”, informează frf.ro.

La rândul lor, fotbaliștii naționalei, în frunte cu căpitanul Nicolae Stanciu, le-au transmis recunoștința printr-un banner pe care l-au afișat la intrarea pe gazon, dedicat atât cluburilor care i-au format, cât și suporterilor care îi susțin necondiționat: ”Vă mulțumim pentru încredere!”.

„Sper să avem cât mai mulți fani pe stadioane la acest EURO și să ne susțină. Ei trebuie să înțeleagă un lucru: poate nu își dau seama cât de importanți sunt ei în momentele dificile, în momentele în care lucrurile nu merg”, a declarat Radu Dtăgușin.

Programul tricolorilor din faza grupelor:

Luni, 17 iunie: ROMÂNIA – Ucraina (München, 16:00)
Sâmbătă, 22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Köln, 22:00)
Miercuri, 26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19:00)bine. Un cântec sau un «Hai, România!» cântat de tot stadionul îți dă o energie incredibilă în momentul acela”.

Marius CÎMPIAN

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate