Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

EURO 2024 – Înfrângere categorică și cu Spania pentru România

Publicat cu

pe

România a suferit a doua înfrângere categorică în Grupa B a Campionatul European de handbal masculin din Germania. După insuccesul cu Austria (24-31), tricolorii au pierdut la 12 goluri diferență cu Spania.

Dacă în primul joc România a jucat de la egala la egal o repriză cu Austria, în fața ibericilor a făcut față ritmului impus de adversari doar 15 minute. Călin Dedu (4 goluri), Ionuț Nistor 4, Andrei Buzle 3 și Cristian Ghiță 3 au fost cei mai buni marcatori pentru România.

Au fost câteva reușite și multe nereușite în echipa antrenată de Xavi Pascual, a cărui tactică de a evolua cu șapte jucători de câmp în ofensivă s-a dovedit, încă o dată, falimentară. Echipa națională este în continuare una de valoare modestă, prezența la acest Campionat European putând fi considerată o mare performanță, chiar dacă a fost obținută datorită unei conjuncturi favorabile.

Cu bagajele deja făcutE pentru întoarcerea acasă, România va întâlni în ultimul meci din Grupa B puternica reprezentativă a Croației marți, de la ora 19.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate