Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

EURO 2024 – România încearcă să producă surpriza cu Olanda (azi, ora 19, Pro TV)

Publicat cu

pe

România întâlnește azi Olanda în penultimul meci din faza optimilor de finală la EURO 2024. Partida va începe la ora 19 și va fi transmisă, în direct, de postul de televiziune Pro TV.

Tricolorii pornesc cu șansa a doua în fața unei echipe mult mai valoroase, dacă ar fi să ne luăm după cota de piață a jucătorilor celor două formații. Cu toate aceste, băieții antrenați de Edi Iordănescu au șansele lor, evoluția de până acum de la această competiție dând speranțe suporterilor.

Aproximativ 20.000 de fani sunt așteptați să încurajeze România pe Allianz Arena din Munchen, stadion pe care am învins Ucraina cu 3-0, în prima partidă din Grupa E.

România a câștigat în premieră o grupă la EURO și este pentru a doua oară când joacă mai mult de 3 meciuri la un Campionat European, după ediția din 2000. De asemenea, este pentru prima dată în ultimii 30 de ani când naționala noastră joacă un meci la un turneu final în luna iulie. Ultima oară s-a întâmplat acest lucru la World Cup ’94.

Meciul România – Olanda va fi condus de o brigadă din Germania.

Arbitru: Felix Zwayer (GER). Asistenți: Stefan Lupp, Marco Achmuller (GER). Al patrulea oficial: Daniel Siebert (GER). Arbitru VAR: Bastian Dinkert (GER). Asistenți VAR: Christian Dingert (GER), Jerome Brisard (FRA).

Marius CÎMPIAN

FOTO FRF

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate