Connect with us
Descarcă aplicația

Fotbal

EUROPA LEAGUE – Manchester United, printre adversarii echipei FCSB în faza principală a competiției

Publicat cu

pe

Azi a avut loc tragerea la sorți a meciurile din grupa de Europa League, în care va participa și campioana României, FCSB. Campioana României va disputa opt meciuri în această fază a competiției.

Echipa bucureșteană va juca în deplasare cu Glasgow Rangers (Scoția), acasă cu Manchester United (Anglia), în deplasare cu PAOK Salonic (Grecia), acasă cu Olympiakos Pireu (Grecia), acasă cu FC Midtjylland (Danemarca), în deplasare cu Qarabag FK (Azeerbaidjan), în deplasare cu Hoffenheim (Germania) şi acasă cu FK RFS HIPA (Letonia).

La tragerea la sorţi, echipele au fost împărţite în patru urne, în funcţie de coeficientul UEFA calculat pe baza rezultatelor în cupele europene în ultimele cinci sezoane. Fiecare formaţie va întâlni opt cluburi, câte două din fiecare urnă, cu un meci în deplasare şi un meci acasă pentru fiecare urnă. Echipele din aceeaşi ţară nu pot fi adversare în această fază a competiţiei.

După această fază iniţială, care va avea loc între 25 septembrie şi 30 ianuarie, primele opt echipe vor fi calificate direct în optimi de finală, în timp ce formaţiile clasate între locurile 9 şi 24 vor juca pentru ultimele opt bilete în optimi în baraje tur-retur.

Finala competiţiei va avea loc pe 21 mai 2025 pe Stadionul San Mames din oraşul spaniol Bilbao.

Marius CÎMPIAN

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo