Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

EVENIMENT CU VALOARE DE SIMBOL – După 80 de ani, se aprinde „flacăra olimpică” la Borșa

Publicat cu

pe

Federația Română de Schi-Biatlon, în parteneriat cu Primăria Borșa, organizează Campionatul Național de Schi Alpin FIS Seniori și Juniori (feminin și masculin) la Slalom Uriaș și, în sistem de nocturnă, Slalom.Competiția se va desfășura în perioada 21 – 25 februarie 2023 la Borșa, Maramureş, pe pârtia olimpică de schi omologată FIS. 
La această competiție vor participa, alături de sportivi români, și sportivi din Ucraina, Slovacia, Israel, Statele Unite, Macedonia și Cehia.
Campionatul Național de Schi Alpin FIS va debuta pe 21 februarie cu evenimentul de deschidere oficială (ora 19). Miercuri și joi, începând cu ora 09:00, se vor desfășura probele de Slalom Uriaș. Vineri și sâmbătă, probele de Slalom vor avea loc pe nocturnă, începând cu ora 17:30.

„Vă aștept în această seară, începând cu ora 19.00, la Pârtia Olimpică Borșa să aprindem simbolic „flacăra olimpică” la 80 de ani distanță față de cum trebuia să fie.
Deschidem oficial Ediția 2023 a Campionatului Național de Schi Alpin al României seniori și juniori în cadrul unui eveniment cu invitați oficiali, sportivi de renume, sponsori. Vom avea coborâre cu torțe, jocuri de lasere și artificii, transmite Sorin Ioan Timiș”, primarul orașului Borșa.

Actualitate

YHP Logo