Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

EVENIMENT – Membrii ASSOC Baia Mare, la antrenamentul echipei CFR Cluj

Publicat cu

pe

Tinerii cu dizabilități din Centrul de zi ASSOC și persoanele cazate în centrele rezidențiale de îngrijire de la Cărbunari și Groși și-au împlinit visul. Cei peste 50 de beneficiari ai serviciilor sociale, au participat la un antrenament al echipei CFR Cluj, la invitația unui om apropiat Asociației ASSOC, Cristian Balaj, președintele clubului CFR Cluj.
„Tinerii s-au întâlnit cu jucătorii formației CFR Cluj, s-au fotografiat cu aceștia și au schimbat pase între ei.
Cel mai fericit a fost căpitanul echipei ASSOC – Ovidiu, în vârstă de 37 de ani. Tânăr, vocal și cu privire luminoasă, Ovidiu a visat la această întâlnire de mult timp, dar nu doar pentru bucuria lui, ci și a prietenilor din Centrul de zi. Mai mult de atât, Ovidiu s-a întors acasă cu o amintire de neuitat, deoarece a reușit să îi ofere împreună cu președintele ASSOC- , Florian Sălăjeanu o plachetă cu titlul OM BUN antrenorului Dan Petrescu.
Vizita la CFR Cluj a fost o experință frumoasă pentru echipa ASSOC, dar mai ales pentru beneficiarii serviciilor sociale și colegilor care i-au însoțit la acest eveniment deosebit. Experiență care n-ar fi putut avea loc fără ospitalitatea întregului lot al CFR Cluj și staffului clubului, căruia le mulțumim pentru călduroasa primire în timpul antrenamentului, transmit reprezentanții ASSOC.
„Am reușit de multe ori, prin performanțele noastre, să împărțim bucurie celor din jur. Ne-am asigurat, de-a lungul timpului, că îi vom ajuta pe cei mai puțin norocoși, oferindu-le mereu experiențe de neuitat.
Ieri, membrii centrului ASSOC din Baia-Mare ne-au vizitat și au luat parte la antrenamentul băieților noștri. Nu doar că i-au urmărit, dar au avut ocazia și de a îi cunoaște, de a se fotografia împreună, dar și de a le lua locul în teren pentru câteva momente. La finalul întâlnirii, le-au oferit și câteva cadouri realizate manual de care jucătorii noștri s-au bucurat pe deplin!
A fost o zi de care ne-am bucurat cu toții, plină de zâmbete și de clipe frumoase petrecute împreună”, transmit reprezentanții echipei CFR Cluj.
Marius CÎMPIAN

Actualitate

YHP Logo