Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

EVENIMENT – Ziua Psihologului, celebrată prin ședințe de terapie, în Maramureș

Publicat cu

pe

Eveniment deosebit care va avea loc în Baia Mare, dar și în alte localități din Maramureș. De Ziua Psihologului (27 mai) Colegiul Psihologilor din România – Filiala Teritorială Maramureș, organizează, între orele 10:00-20:00, ateliere de dezvoltare personală, de management al stresului la elevii din clase terminale, ateliere care au ca temă prevenția consumului și a dependenței de substanțe, ateliere de art terapie – care se vor face cu diferite clase de copii și adolescenți băimăreni. Accesul este liber publicului larg indiferent de varsta.
Tot cu această ocazie se vor organiza ședințe de consiliere gratuită, având diferite teme de interes, care pot fi alese de participanții care vor dialoga cu diferiti psihologi si psihoterapeuti cu expertize si specializări variate, de la consiliere si suport pentru familii si cadre didicatice – in gestionarea diagnosticului de Autism – la consiliere si suport in diagnosticul Dementei, pana la consiliere de cuplu si familie.
„Intrarea este libera, iar locatiile vor fi Biblioteca Județeană „Petre Dulfu”, între orele 10:00-15:00. Aici se vor desfășura activități cu clase de copii și adolescenți, dar accesul este liber indiferent de vârstă). În Baia Mare, între orele 10:00-18:00, la sediulMindHub, vor avea loc sedintele de consiliere cu publicul larg, inde se poate discuta cu psihologii 1 la 1, respectiv încheierea celebrării zilei Psihologului va avea loc de la orele 18:00-20:00, prin Conferința „Conectarea umană, starea de bine și sentimentul de siguranță. Aplicații ale teoriei polivagale pentru sănătatea mintală și psihoemotională a individului si comunitatii”, susținută de Psih. Prof.Dr. Viorel Pașca, la sediul MindHub.
Însă, în 23 mai, orele 13:00-15:00, va avea loc prezentarea „Stres și somatizare”, în cadrul Școlii Gimnaziale „Liviu Rebreanu” Dragomirești. În 24.05.2024, orele 09:00-12:00, va fi susținută prezentarea „Motivația, factor decisiv pentru randamentul scolar”, in cadrul Scolii Gimnaziale Ieud”, anunță Asociația amintită.
Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo