Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

EXPLOZIE BANCOMAT – Albanez care locuiește în Maramureș, implicat într-un jaf la Arad

Publicat cu

pe

În urma investigațiilor complexe, efectuate de polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române și ai Serviciului de Investigații Criminale Arad, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, au fost depistați, la data de 12 iulie a.c., în apropierea punctului de trecere a frontierei Nădlac, trei bărbați, cu vârste între 37 și 42 de ani, cercetați pentru furt calificat și distrugere.

„În baza probatoriului administrat, doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă. Din cercetări a reieșit că, în dimineața de 5 iulie a.c., în jurul orei 3:45, cei trei ar fi distrus un bancomat, din localitatea Șiria, prin plasarea unui dispozitiv exploziv și ar fi sustras peste 200.000 de lei. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Institutului Național de Criminalistică, Direcției Operațiuni Speciale, Unității Centrale de Analiză a Informației,  Serviciul Criminalistic Arad, Poliției Municipiului Arad, Secției 1 Rurală Arad, Poliției orașului Pecica, luptătorilor S.A.S. Arad, Serviciului de Investigații Criminale Prahova și Serviciului de Investigații Criminale Maramureș”, a anunțat Poliția Română.

De altfel la Arad a fost o conferință de presă pe această temă. „Poliția a fost sesizată cu privire la un furt. Am ajuns și noi Direcția de Investigații Criminale. Am demarat ancheta, au fost desfășurate mai multe activități, cercetare la fața locului. Au fost prinși trei indivizi, aceștia vroiau să părăsească țara. I-am condus la sediul poliției. Se efectuează patru percheziții pe raza județului Arad și Maramureș. Un cetățean e albanez și locuiește în Maramureș, ceilalți doi sunt din Arad”, a spus comisar-șef de poliție Cristian Gheorghe, director adjunct al Direcției de Investigații Criminale – IGPR.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate