Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

F1 – Echipa Williams şi-a prezentat monopostul pentru noul sezon

Publicat cu

pe

Luni, la New York, echipa Williams și-a dezvăluit noul monopost FW46, destinat competiției din Campionatul Mondial de Formula 1 din 2024, conform informațiilor oferite de EFE.

Williams, acum în proprietatea unor investitori americani, are în palmares șapte titluri mondiale la piloți, nouă la constructori și 114 victorii în categoria regină a motorsportului.

Monoposturile Williams pentru sezonul următor vor fi conduse de thailandezul Alex Albon și de americanul Logan Sargeant, acesta din urmă debutând în Marele Circ anul trecut.

Noul bolid FW46, denumit astfel în onoarea fondatorului și legendarului lider al echipei, Frank Williams, este predominant vopsit în albastru închis, având, de asemenea, numele principalului sponsor nou, Komatsu, imprimat pe caroserie. Komatsu este specializat, printre altele, în utilaje industriale grele, conform anunțului făcut în cadrul prezentării care a avut loc la magazinul principal Puma de pe Fifth Avenue din New York.

„Intenționăm să continuăm performanța din sezonul trecut. Avem o pereche de piloți, Alex și Logan, cu potențialul de a lupta constant pentru puncte și de a contribui la dezvoltarea viitoare a echipei”, a declarat James Vowles, conducătorul echipei Williams, cu această ocazie.

Actualitate

YHP Logo