Connect with us

SPORT

F1 – Max Verstappen susţine că nu are niciun motiv să plece de la Red Bull

Publicat cu

pe

Max Verstappen, triplul campion mondial de Formula 1, a subliniat că nu are intenția să părăsească echipa Red Bull, chiar în contextul divergențelor dintre tatăl său și Christian Horner, managerul general al echipei. Pilotul olandez a declarat că se simte fericit în cadrul echipei și că nu vede motive să plece atât timp cât performanțele echipei rămân ridicate.

Verstappen a confirmat că intenționează să-și onoreze contractul, care expiră în 2028, contrar speculațiilor care îl leagă de o posibilă mutare la Mercedes, mai ales după plecarea lui Lewis Hamilton la Ferrari.

În ciuda conflictului intern din cadrul echipei Red Bull, Max Verstappen a subliniat că este important să rămână concentrat și să se distanțeze de această situație.

Chiar dacă tatăl său, Jos Verstappen, a criticat public conducerea echipei, subliniind riscul de divizare a echipei din cauza lui Christian Horner, Max Verstappen a subliniat că își va continua eforturile pentru performanța pe circuit și va încerca să rămână în afara acestor tensiuni interne.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate