Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

F1 – Pilotul favorit să-i fie coechipier lui Max Verstappen la RedBull în 2025

Publicat cu

pe

Pe piața transferurilor din Formula 1, agitația este la cote maxime, mai ales după ce Lewis Hamilton a decis să-și încerce norocul la Scuderia Ferrari.

Astfel, s-a deschis un loc deosebit de important la echipa Mercedes, iar speculațiile sunt în floare și în ceea ce privește viitorul coechipier al lui Max Verstappen la Red Bull Racing. Printre pretendenții la aceste locuri cheie pentru sezonul 2025 se numără Fernando Alonso și Carlos Sainz Jr.

Mercedes se vede nevoită să completeze golul lăsat de plecarea lui Hamilton, iar multe zvonuri circulă și în legătură cu posibila despărțire a lui Sergio Perez (34 de ani) de la Red Bull Racing.

Într-un interviu acordat pentru Sky Sports, Sergio Perez a clarificat unele aspecte și a sugerat că ar putea primi un răspuns din partea echipei austriece în aproximativ o lună de zile.

„Nu mă simt presat în această privință (n.r. referindu-se la contractul său cu Red Bull care expiră la sfârșitul anului). Acesta este al 14-lea meu sezon în Formula 1. Indiferent ce se va întâmpla, sunt mulțumit de parcursul meu în acest sport. Piața transferurilor este în plină efervescență, iar în săptămânile următoare se va agita și mai tare.

Mă aștept să obțin un răspuns în aproximativ o lună de zile cu privire la planurile pentru anul viitor”, a explicat Perez.

Mexicanul a avut un început bun de sezon, acumulând 64 de puncte după primele patru Mari Premii ale sezonului. „Pare că toată lumea se grăbește (n.r. să-și stabilească piloții pentru sezonul viitor), chiar dacă au trecut doar patru curse. Noi nu suntem grăbiți, dar este clar că există un mare interes pentru un loc în echipa noastră.

Checo are prioritate și va mai dura ceva până când ne vom decide pentru sezonul viitor. El face o treabă fantastică, performanțele sale crescând constant. Face exact ce i se cere”, a comentat Christian Horner, directorul echipei Red Bull Racing.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate