Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

F1 – Sebastian Vettel a dat din nou de înţeles că ar putea reveni în Formula 1

Publicat cu

pe

Sebastian Vettel, pilotul german de Formula 1 care a câștigat de patru ori titlul mondial, a indicat din nou că ar putea să se întoarcă în acest sport în viitor, sugerând că discută mai ales cu șeful echipei Mercedes, Toto Wolff, conform informațiilor AFP.

Mercedes este în căutarea unui nou pilot după ce Lewis Hamilton din Marea Britanie a anunțat în februarie că va părăsi echipa la sfârșitul acestui sezon pentru a se alătura echipei Ferrari, după unsprezece ani petrecuți la „săgețile argintii”.

Vettel a câștigat cele patru titluri de campion mondial când concura pentru Red Bull, între 2010 și 2013. El s-a retras din Formula 1 la finalul sezonului 2022, după șase ani la Ferrari și doi ani la Aston Martin.

Cu toate acestea, pilotul german a indicat că nu exclude posibilitatea de a reveni în motorsportul de elită în urma discuțiilor cu Wolff și cu oficialii altor echipe.

„Discut cu Toto. Nu sunt sigur dacă se referă la Mercedes, dar există alte aspecte”, a declarat Vettel pentru Sky Sports News.

„Stau de vorbă cu multe persoane pe care le cunosc, dar nu într-un mod clar. Mă gândesc la asta, dar nu este cel mai important lucru în mintea mea”, a adăugat pilotul în vârstă de 36 de ani.

„Am trei copii acasă și sunt extrem de ocupat în fiecare zi, așa că există multe alte aspecte pe care le iau în considerare. Am avut discuții cu mulți alți manageri de echipe, și nu doar despre curse. Există idei, dar nimic concret momentan”, a explicat el.

Vettel a mărturisit că a fost surprins de decizia lui Hamilton de a pleca de la Mercedes la Ferrari, după ce a câștigat șase titluri mondiale cu echipa germană, alături de primul său titlu obținut cu McLaren.

„A fost o surpriză, cred că la fel ca pentru majoritatea dintre noi. Dar este și un moment excitant. Este clar că el caută o nouă provocare și va fi interesant să-l vedem în culorile roșii, sub altă echipă”, a comentat Vettel despre fostul său rival.

Recent, Vettel a testat mașina Porsche 963 care va concura în cursa de 24 de ore de la Le Mans la categoria Hypercar.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate