Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

FESTIVALUL ATELIER (ZIUA 4) – Două spectacole și mai multe evenimente conexe

Publicat cu

pe

Ziua de marți, 13 iunie, aduce mai multe evenimente conexe Festivalului Internațional de Artele Spectacolului ATELIER. De la ora 10.00, va avea loc workshop-ul de coregrafie susținut de coregraful francez Nicanor de Elia, urmând ca de la ora 17.00, în foaierul Teatrului Municipal să aibă loc colocviul ”Noi tendințe în teatrul de azi”, având ca temă tehnicile actuale din artele circului, în conjuncție cu noile forme de expresie din teatrul și dansul contemporan.

De la ora 20.50, în foaierul Teatrului, iubitorii de cultură și frumos sunt invitați la vernisajul expoziției de pictură ”Cucerirea Paradisului”, a artistului Armand Richelet din Belgia, urmat de lansarea cărții ”Diversiune în eter”, în prezența autorului Radu Dinulescu.

Primul spectacol al serii, Patima, al Teatrului Național Aureliu Manea Turda, este programat la sala studio, de la ora 18.30. ”Patima” este o poveste atemporală despre îndrăgostire, despre iubire și viciu, adică este exact ca viața: puțin surprinzătoare.

Seara se încheie cu spectacolul „Jocuri în curtea din spate”, producție a Teatrului de Stat Constanța, programat la ora 21.20, în sala mare, cu publicul pe gradene.
”Jocuri în curtea din spate” este un spectacol despre cruzime, o radiografie a psihicului adolescentin, o poveste despre patru băieți și o fată care trăiesc ultima lor zi de libertate, de copilărie, de nevinovăție. Ultima zi fără consecințe!

Actualitate

YHP Logo