Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

FIICA, PRINTRE SUSPECȚI – Surpriză în cazul omului de afaceri ucis în urmă cu trei ani în explozia maşinii sale

Publicat cu

pe

Procurorii Secției de Urmărire Penală a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie și ofițeri din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au efectuat, în această dimineață, 7 percheziții domiciliare în cauza privind săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui om de afaceri din Arad, la data de 29 mai 2021.

Dosarul privind explozia unui autoturism marca Mercedes Benz în parcarea magazinului Profi, din cartierul Vlaicu- zona Lebăda, din Arad, în dimineața zilei de 29.05.2021, a fost preluat de PÎCCJ de la parchetul local având în vedere complexitatea cauzei dată de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave.

Potrivit Digi24, la acest moment, oamenii legii au patru suspecţi, aflaţi în custodia Poliţiei şi care vor fi duşi la audieri la Bucureşti. Conform surselor citate, suspecţii ar fi trei prieteni apropiaţi ai milionarului şi fiica acestuia. De asemenea, poliţiştii iau în calcul ca suspecţii să fi fost ajutaţi de către cetăţeni străini, motiv pentru care a fost cerut ajutorul unor instituţii din străinătate.

Ioan Crişan a fost ucis în mai 2021. Imediat după ce a intrat în maşina personală, autoturismul a sărit în aer. S-a aflat în scurt timp că în maşină fusese pusă o bombă, care a fost acţionată de la distanţă.

sursa foto Special Arad

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo