Connect with us
Descarcă aplicația

NEWS

FILM – „Barbie”, filmul cu cele mai mari încasări în cinematografe în 2023, poate fi văzut din 15 decembrie și în streaming

Publicat cu

pe

Chiar dacă are o distribuție în care cap de afiș sunt Margot Robbie și Ryan Gosling în rolurile lui Barbie, respectiv Ken, lungmetrajul regizat de regizoarea americană Greta Gerwig a depășit toate așteptările analiștilor în ceea ce privește încasările, devenind nu doar filmul cu cele mai mari vânzări de bilete în 2023, ci din istoria studioului Warner Bros.

Fiind un film al Warner Bros., el va putea fi văzut în streaming pe platforma conglomeratului Warner Bros. Discovery, HBO Max, care a fost lansată în România în luna martie a anului trecut.

Cu încasări care se ridică în momentul publicării acestui articol la 1.441.809.423 de dolari, Barbie a depășit succesul altor lungmetraje „blockbuster” ale Warner Bros. precum The Dark Knight Rises, Aquaman, Joker, filmele Harry Potter sau trilogia The Hobbit.

Edificator pentru succesul filmului Gretei Gerwig este că acesta a reușit să se mențină în fruntea box office-ului nord-american nu mai puțin de 10 săptămâni consecutive, mai mult chiar decât Avatar: The Way of Water al regizorului James Cameron, lungmetrajul cu cele mai mari încasări în 2022.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate