Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

FINAL FOUR EHF EUROPEAN LEAGUE – Bilete pentru suporterii echipei CS Minaur. Vezi cum pot fi achiziționate

Publicat cu

pe

S-au pus în vânzare biletele pentru Turneul Final Four al EFH European League, care se va desfășura la Viborg (Danemarca), în perioada 13-15 mai. Bilete de intrare costă 35 euro, fiind asigurat accesul la cele patru meciuri: două semifinale (14 mai), meciul pentru locurile 3-4 și finala competiției (15 mai).

La acest turneu participă Viborg HK, Ikast Bording (Danemarca), Bietigheim (Germania) și CS Minaur Baia Mare.

„Fanii băimăreni pot să facă deplasarea cu avionul la un tarif de 275 euro / persoană. Pachetul cuprinde bilete de avion pe ruta Sibiu – Billund (plecare în 13.05.2022 și întoarcere în 16.05.2022) și cazare la hotel de 3 stele cu mic dejun inclus (hotelul este situat în proximitatea Vibocold Arena). Informații suplimentare la telefon 0757 096 466. În funcție de numărul de rezervări și momentul efectuării acestora biletele de avion își pot majora tariful.

Există și varianta deplasării suporterilor cu microbusul, la un tarif de aprox. 400 euro / persoană (este inclus transport, 4 nopți de cazare cu mic dejun). Informații suplimentare la numărul de telefon 0745 158 450.

Suporterii români stabiliți în Danemarca pot achiziționa bilete prin intermediul clubului Minaur la același tarif de 35 euro / pachet de 4 meciuri. Persoană de contact: Andrada Ardelean (telefon: 0753 541 694).

Menționăm că CS Minaur Baia Mare nu își asumă nici o responsabilitate privind deplasarea suporterilor, dar vine în sprijinul acestora cu anunțul privind unele posibilități de transport până în Danemarca.

Atenție! Termenul limită până la care se pot procura bilete de intrare la meciurile de la Final Four este miercuri, 13 aprilie 2022”, precizează minaur.ro.

Programul meciurilor la Final Four:

Sâmbătă, 14 mai

  • Viborg HK (Danemarca) – CS Minaur Baia Mare (România)
  • Ikast Bording (Danemarca) – Bietigheim (Germania)

Duminică, 15 mai

  • Meciul pentru locurile 3-4
  • Finala competiției

Orele de desfășurare a meciurilor nu au fost anunțate deocamdată.

Actualitate

YHP Logo