Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

FINALA – Dora Debreczeni luptă astăzi pentru marele premiu la Românii au talent. Cum o poți vota

Publicat cu

pe

11 persoane se luptă în această seară pentru marele premiu la Românii au talent. Printre aceștia se numără și micuța de 9 ani din Seini, Dora Debreczeni, care până acum a impresionat la celebrul show.

Concurenții care se vor lupta pentru premiile puse la bătaie sunt: Ana Nuță, Anastasiia Beaumont, Ansamblul Hecenii, Calisthenics România, Cristian Ciaușu, Dora Debreczeni, Eduard Anghelescu, Emanuel Barica, Karlos Tănăsucă, VAN și Villia.

românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1444 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe voteaza.protv.ro, chiar și dacă nu se află în țară.

Marele premiu este în valoare de 120.000 euro, în timp ce locul 2 va primi 20.000 de euro, iar locul 3 va pleca acasă cu 10.000 de euro. Decizia este în totalitate a publicului.

În vineri seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1444 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe voteaza.protv.ro, chiar și dacă nu se află în țară.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate