Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

FINANȚARE ASIGURATĂ – Fonduri pentru refacerea digului din zona satului Bozânta Mică

Publicat cu

pe

În urma hotărârii Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, în care Rudolf Stauder, prefectul județului Maramureș, a sesizat necesitatea efectuării unor lucrări pe malul stâng al râului Lăpuș, în zona Bozânta Mică, a fost obținută finanțarea necesară pentru ca Sistemul de Gospodărire a Apelor Maramureș să demareze în regim de urgență lucrări de consolidare a digului.

Guvernul României a aprobat suplimentarea bugetului Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, condus de ministrul liberal Mircea Fechet, din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului, pentru realizarea în regim de urgenţă a unor lucrări de investiţii pentru prevenirea efectelor calamităţilor produse prin cedarea infrastructurii de apărare existente datorate fenomenelor erozionale înregistrate şi accentuate în cursul anului 2023 în zona localităţii Bozânta Mică.

„Așa cum am promis, am obținut fondurile necesare pentru refacerea digului din zona satului Bozânta Mică, comuna Recea. Astfel, vom asigura siguranța cetățenilor care locuiesc în vecinătatea digului de la Bozânta Mică.
Le mulțumesc parlamentarilor PNL Maramureș, Cristian Niculescu Ţâgârlaş , Călin Bota și Florin-Alexandru Alexe , pentru sprijinul acordat în vederea obținerii acestei finanțări în regim de urgență!
În continuare, vom face toate demersurile necesare pentru protejarea maramureșenilor!”, transmite Rudolf Stauder, prefectul județului Maramureș.

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo