Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

FONDURI EUROPENE DE 40 DE MILIARDE DE EURO – A fost lansat calendarul cu toate apelurile de proiecte pentru 2023

Publicat cu

pe

Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene, anunță că a fost făcut un pas important pentru predictibilitatea accesării fondurilor europene.

Ești primar și vrei să construiești un drum nou? Sau să conectezi mai mulți oameni la rețeaua de apă? Sau vrei să construiești un centru pentru bătrâni, ori un spital?
Sau ești antreprenor și vrei să îți modernizezi afacerea? Ori student și ai o idee care poate fi transformată într-un business de succes?
Dacă răspunsul e „da” la oricare dintre întrebări, acum ai unde să verifici când se lansează un apel de proiecte și ce va finanța. Și ai timp să realizezi un proiect de calitate. Pentru că am lansat calendarul cu toate apelurile de proiecte pentru 2023.
Sunt 534 de apeluri, prin care punem pe masă potențialilor beneficiari 40 de miliarde de euro. Zic eu că este un pas firesc și de bun-simț, din respect pentru toți actorii implicați în acest mare domeniu al banilor europeni. Dar care nu a mai fost făcut niciodată din 2007 și până în prezent, transmite Marcel Boloș.

Calendarul este aici – https://mfe.gov.ro/calendarul-fondurilor-europene-2023…/

 

Actualitate

YHP Logo