Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

Fostul șef al Jandarmeriei Maramureș și-a aflat pedeapsa

Publicat cu

pe

Fostul șef al Jandarmeriei Maramureș, Marcel Florișteanu, și-a aflat sentința definitivă pronunțată de Curtea Militară de Apel București și anume 2 ani și 6 luni închisoare cu suspendare pentru infracțiunea de tentativă la agresiune sexuală. Practic a fost menținută în totalitate decizia Tribunalului Militar Cluj de la finele anului trecut. Florișteanu este sub control judiciar, având de respectat o serie de obligații.

„În baza art. 421 pct. 1 lit. b) Cod procedură penală respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul col. FLORIȘTEANU PETRU MARCEL împotriva sentinței penale nr.111/08.11.2023 pronunțate de Tribunalul Militar Cluj în dosarul nr.47/752/2023. În baza art. 275 alin. (2) Cod procedură penală obligă apelantul- inculpat să plătească suma de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat. În baza art. 276 alin. (1) Cod procedură penală obligă apelantul- inculpat să plătească intimatei- păr?i civile Anonimizat 1 suma de 10000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare constând în onorariu de avocat. Definitivă. Pronunţată conform art. 405, alin. 1 C.pr.pen., astăzi, 07.06.2024”, precizează instanța.

Vă reamintim că întreg scandalul ar fi plecat de la faptul că Florișteanu ar fi încercat să sărute o subalternă. Ulterior alte angajate au depus plângere împotriva sa și de aici întreg scandalul care a dus la scoaterea lui din sistem.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate