Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

FOTBAL – Ancelotti, convins că Vinícius Junior va câștiga Balonul de Aur

Publicat cu

pe

Carlo Ancelotti, antrenorul echipei Real Madrid, este convins că Vinícius Junior va câștiga Balonul de Aur în acest an, datorită contribuției decisive la câștigarea ultimei ediții a Ligii Campionilor.

Declarațiile au fost făcute după victoria spectaculoasă a madrilenilor cu 5-2 în fața Borussiei Dortmund, unde Vinícius a marcat un hat-trick și a jucat un rol crucial în revenirea echipei, după ce aceștia au fost conduși cu 0-2 la pauză. Golurile fundașilor Antonio Rudiger și Lucas Vazquez au completat „manita” echipei pe Santiago Bernabeu.

Ancelotti a lăudat energia și caracterul extraordinar al lui Vinícius, subliniind că performanța sa din sezonul trecut, când a contribuit la succesul european al echipei, îl recomandă pentru prestigiosul trofeu, mai mult decât golurile marcate în acest meci.

Tehnicianul italian a adăugat că brazilianul are parte de recunoașterea meritată în Spania, fiind adesea fluierat pentru că face diferența pe teren, dar și respectat, în ciuda controverselor legate de rasism.

Actualitate

YHP Logo